Frigosan podno grijanje

Moderna podna grijanja sa toplovodnim cijevima šire jednu komfornu i ugodnu toplinu i sigurno su djelotvorniji protiv alergije od kućne prašine. Sa podnim grijanjem se uzročnicima alergije, kućnim milbama prašine i plesnjivih gljivica, uzima osnovno sredstvo za život. Prostorije koje griju pomoću podnog grijanja sa toplovodnim cijevima uzrokuju znatno manje alergije ...

Novi M3V mješajući moduli za niskotemperaturno grijanje

Datum objave: 28.05.2012
U prodaju su pušteni novi M3V mješajući moduli

M3V mješajući moduli su za postizanje niske temperaure u regulaciji od 20 do 65 stupnjeva idealni za upotrebu kod panelnih grijanja koji zahtjevaju regulaciju konstante temperature u rasponu od 35 do 45 stupnjeva. Novi modeli komapktniji su od prethodnih i samim time potrebno je manje prostora za ugradnju odnosno manji ugradbeni ormarić. Bitna promjena je serijska ugradnja cirkulacijske pumpe 15-6 više energetske efikasnosti od predhodne izvedbe.

 
Trobrzinska cirkulacijska pumpa
 
Jačom trobrzinskom crpkom odgovara se kvalitetno na više ugradbenih zahtjeva odnosno savladavanja pada tlaka u svrhu postizanja odgovarajućeg protoka kroz krugove panelnog grijanja. U skoro vrijeme uz trobrzinsku 15-6 crpku bit će moguća naruđba M3V-V modula sa elektronskom pumpom čime će se postići maksimalna efikasnost ovog proizvoda.
 
Elektronska cirkulacijska pumpa
 
Elektronska crpka sama će dozirati snagu prema padu tlaka što će biti značajno kod zahtjevnijih regulacija grijanja kod kojih se pojedini krugovi temperaturno ili vremenski omogućuju. Kod svih otvorenih krugova pumpa će uz najveći pad tlaka pumpati maksimalnom snagom, a uz samo jedan do dva omogućena kruga snaga pumpe biti će na minimalnoj vrijednosti.
 
Cijena mješajućih modula
 
Katalog i cjenik...