Frigosan podno grijanje

Moderna podna grijanja sa toplovodnim cijevima šire jednu komfornu i ugodnu toplinu i sigurno su djelotvorniji protiv alergije od kućne prašine. Sa podnim grijanjem se uzročnicima alergije, kućnim milbama prašine i plesnjivih gljivica, uzima osnovno sredstvo za život. Prostorije koje griju pomoću podnog grijanja sa toplovodnim cijevima uzrokuju znatno manje alergije ...

Podno grijanje u Zagrebu - Sv.Nedelja

Datum objave: 28.05.2012
Nakon Rijeke, Zadra, Vodica i Pule postavili smo podno grijanje i u neposrednoj blizini Zagreba, u Sv.Nedelji.
 
 
Riječ je o privatnoj kući, prizemnici, od 135 četvornih metara građenoj po američkom otvorenom stilu. Podno grijanje je ugrađeno po čitavoj površini sa izvedenih 15 krugova grijanja koja omogućuju regulaciju temperature po mikrolokacijama kuće.

 

 

Plinski kondenzacijski bojleri za podno grijanje

Kako je to običaj u Zagrebu i okolici kotao će biti plinski kondenzacijski i direktno će napajati dva razdjelnika topline podnog grijanja upravljan centralnim digitalnim termostatom. Po proračunatoj snazi odnosno toplinskim gubicima na ovom području Hrvatske cijevi su polagane u dnevnim prostorijama sa razmacima 15, u sanitarnim čvorovima i ispred vrata i kliznih stijena 7,5, a u središnjim prostorima 22,5 cm. Snaga potrebna za zagrijavanje ovog prostora kreće se između 5 i 7 kW što potvrđuje efikasnost i ekonomičnost sustava podnog grijanja.

 

Podno grijanje u Zagrebu - Sv.Nedelja   Podno grijanje u Zagrebu - Sv.Nedelja

Ugradnja podnog grijanja