Frigosan podno grijanje

Moderna podna grijanja sa toplovodnim cijevima šire jednu komfornu i ugodnu toplinu i sigurno su djelotvorniji protiv alergije od kućne prašine. Sa podnim grijanjem se uzročnicima alergije, kućnim milbama prašine i plesnjivih gljivica, uzima osnovno sredstvo za život. Prostorije koje griju pomoću podnog grijanja sa toplovodnim cijevima uzrokuju znatno manje alergije ...

Cijene podnog grijanja sa postavom

Datum objave: 07.05.2012
Nova generacija centralnog grijanja svakako u prvom redu uključuje podno grijanje kao idealan konfor, maksimalna ušteda, odnosno postizanje visokog stupnja učinkovitosti i pravilnu distribuciju toplog zraka.

Kako bi pojednostavili okvirne izračune troškova dobave i ugradnje podnog grijanja u Vašem domu ili poslovnom objektu donosimo Vam cjenik materijala i usluge.

 

U promotivnom razdoblju dobavljamo i postavljamo podno grijanje vrhunskog proizvođača po samo 150,00 kn po četvornom metru uz minimalnu kvadraturu od 60 m2. U navedenu cijenu uključena je postava i materijal svih elemenata podnog grijanja kao što su po slojevima:

- građevinska folija

- rubna dilatacijska traka

- izolacijska podloga od stiropora i izolacijskog filma

- razvod cijevi po  postavljenoj podlozi

- odzračivanje i tlačna proba

Cijene podnog grijanja sa postavom

 

Pojednostavljeni sistem razvoda podnog grijanja omogučuje jednostavno spajanje i podešavanje Vašeg sustava neovisno o vrsti pogona centralnog grijanja (nafta, plin, struja, drvo). Razdjelnik u sebi sadrži termostatsku regulaciju kruga podnog grijanja i time se pojednostavljeno postiže kontrolirana niska temperatura bez obzira na temperaturu polaza. Jednako tako mala cirkulaciona pumpa upravljana je sobnim termostatom koji se nalazi u opsegu isporuke.

 

Cijene podnog grijanja sa postavom

 

1. Razdjelnik topline od 5 krugova - prostor od cca 60 m2 sa digitalnim sobnim termostatom i postavom

6.499,00 kn

 

2. Razdjelnik topline od 8 krugova - prostor od cca 100 m2 sa digitalnim sobnim termostatom i postavom

6.899,00 kn

 

3. Razdjelnik topline od 11 krugova - prostor od cca 160 m2 sa digitalnim sobnim termostatom i postavom

7.499,00 kn

 

Sve navedene cijene formirane su po principu ključ u ruke i uključuju PDV.

 

Za sve upite slobodno nas kontaktirajte.

 

 
 
Frigosan cjenik