Frigosan podno grijanje

Moderna podna grijanja sa toplovodnim cijevima šire jednu komfornu i ugodnu toplinu i sigurno su djelotvorniji protiv alergije od kućne prašine. Sa podnim grijanjem se uzročnicima alergije, kućnim milbama prašine i plesnjivih gljivica, uzima osnovno sredstvo za život. Prostorije koje griju pomoću podnog grijanja sa toplovodnim cijevima uzrokuju znatno manje alergije ...

Cijene podnog grijanja sa postavom

Datum objave: 01.01.2017
Podno grijanje - cijena postavljanja Kako bi pojednostavili okvirne izračune troškova dobave i ugradnje podnog grijanja u Vašem domu ili poslovnom objektu donosimo Vam cijene materijala i usluge po m2.

 

Nova generacija centralnog grijanja svakako u prvom redu uključuje podno grijanje kao idealan konfor, maksimalna ušteda, odnosno postizanje visokog stupnja učinkovitosti i pravilnu distribuciju toplog zraka.  Niska temperatura koja je dovoljna za zagrijavanje objekta rezultira povećanom efikasnosti uređaja koji zagrijava potrebnu vodu kao što je dizalica topline ili plinski kondenzacijski uređaj. U tom smislu ostvaruje se ušteda energenta što je još jedna od prednosti upotrebe podnog grijanja.

 

 

Cijena podnog grijanja po m2

U promotivnom razdoblju dobavljamo i postavljamo podno grijanje vrhunskog proizvođača Rehau po cijeni od 200,00 kn po m2 (četvornom metru) uz minimalnu kvadraturu od 60 m2. U navedenu cijenu uključena je postava i materijal svih elemenata podnog grijanja po slojevima:

- rubna dilatacijska traka

- izolacijska podloga od stiropora i izolacijskog filma

- razvod cijevi po  postavljenoj podlozi

- odzračivanje i tlačna proba

 

Izolacijska podloga Rehau

Izolacijska ploča podnog grijanja

REHAU u svojoj ponudi ima cjelovite sustave pomoću kojih Vam u svim mogućim situacijama vezanima uz objekte stambene i gospodarske namjene nudi promišljena rješenja: za podove, zidove i stropove, za grijanje i hlađenje, za mokar i suhi način gradnje, za novogradnju i objekte u sanaciji. Svi su sustavi prilagođeni često iznimno teškim uvjetima na gradilištima: iskustva iz prakse koristimo za prenošenje praktičnih znanja. Neovisno za koji se sustav odlučite, sve se komponente mogu brzo i jednostavno instalirati uz istovremeno visoku razinu sigurnosti i kakvoće. 

 

Rehau cijev za podno grijanje Rautherm SS RAUTHERM S cijevima za grijanje iz RAU PE-Xa radite s proizvodom kvalitete koju odlikuje činjenica da je „Made in Germany“. Uvjerite se u kvalitetu fleksibilnih cijevi RAUTHERM S pogodnih za rad na gradilištu izoliranih od ulaska kisika. Nepropusne cijevi spajaju se brzo i jednostavno tehnikom spajanja koristeći pomične navlake, a O-prsten nije potreban. RAUTHERM S cijevi i tehnika spajanja s pomičnom navlakom centralni su dijelovi REHAU površinskog grijanja/hlađenja.

Svojstva RAUTHERM S cijevi:

  • - Iz peroksidom umreženog polietilena (PE-Xa)
  • - Sukladno DIN 16892
  • - Podliježe stalnim vanjskim i unutarnjim kontrolama kvalitete
  • - DIN CERTCO registrirano (Registar-br. 3V226 PE-Xa te 3V227 PE-Xa) sukladno DIN 4726 / DIN EN ISO 15875
  • - Nepropusno na kisik sukladno DIN 4726

 

Tehnika spajanja s pomičnom navlakom:

  • - Trajno nepropusno
  • - Bez O-prstena

 

Razdjelna stanica za podno grijanje

Razdjelna stanica

Ovisno o površini podnog grijanja i konfiguraciji objekta grijaču podlogu spajamo na razdjelne stanice od 2 do 12 krugova ugrađene u limenim ormarićima postavljenih podžbukno. U pravilu 11-13 m2 prostora moguće je spojiti na jedan krug grijanja. To bi značilo da za prostor od 100 četvornih metara bilo bi potrebno odabrati razdjelnu stanicu od minimalno 8 krugova. Jednostavne razdjelnice stanice predstavljaju trošak od dodatnih 25 kn po četvornom metru.

 

 

Za sve upite slobodno nas kontaktirajte.