Frigosan podno grijanje

Moderna podna grijanja sa toplovodnim cijevima šire jednu komfornu i ugodnu toplinu i sigurno su djelotvorniji protiv alergije od kućne prašine. Sa podnim grijanjem se uzročnicima alergije, kućnim milbama prašine i plesnjivih gljivica, uzima osnovno sredstvo za život. Prostorije koje griju pomoću podnog grijanja sa toplovodnim cijevima uzrokuju znatno manje alergije ...

Podno grijanje Dalmatinskog sela na Pelješcu

Datum objave: 10.03.2020
U narednom periodu započinje zanimljiv projekt izgradnje Dalmatinskog sela pokraj Orebića na poluotoku Pelješcu. Projekt se sastoji od 5 spojenih kuća za odmor, recepcije, restorana, wellnesa i raznih drugih sadržaja.

 

Cjelokupni kompleks biti će pokriven podnim grijanjem Rehau te djelomično zidnim elementima na pozicijama gdje podno grijanje nije moguće ugraditi. Podna grijanja luksuznih objekata pogoniti će dizalice topline Mitsubishi Electric putem kojih će se vršiti i hlađenje u ljetnim mjesecima.

 

Nositelj strojarskih radova na ovom objektu za stranog investitora je obrt Oresol iz Orebića, a potpuna izvedba očekuje se kroz naredne dvije godine. Još jedna zanimljivost ovog projekta, osim sama pozicija i jedinstven pogled na Korčulu i Mljet, je potpuna energetska neovisnost koju će osiguravati fotonaponski paneli na krovovima kuća.

 

Podno grijanje Orebić - Pelješac

 

Podno grijanje Orebić - Pelješac

 

Podno grijanje Orebić - Pelješac

 

Podno grijanje Orebić - Pelješac