Frigosan podno grijanje

Moderna podna grijanja sa toplovodnim cijevima šire jednu komfornu i ugodnu toplinu i sigurno su djelotvorniji protiv alergije od kućne prašine. Sa podnim grijanjem se uzročnicima alergije, kućnim milbama prašine i plesnjivih gljivica, uzima osnovno sredstvo za život. Prostorije koje griju pomoću podnog grijanja sa toplovodnim cijevima uzrokuju znatno manje alergije ...

Podno grijanje Emmeti - novih 1000 kvadrata

Datum objave: 07.05.2012
Sve veći broj kućanstva opredjeljuje se za niskotemperaturni oblik grijanja i to u prvom redu podno grijanje, a svakim danom sve je manji broj skeptika koji smatraju podno grijanje nezdravim, nehigijenskim i riskantnim.
 
 
S obzirom da je riječ o ugradnji grijanja koje se postavlja ispod građevinske podloge i ispod najčešće skupe keramike ili granitnih ploča opravdana je potreba za oprezom. Ipak komfornijeg i ekonomičnijeg grijanja od podnog za sada nema, a problem rizika od mogućeg propuštanja ili nedovoljne snage grijačih površina rješite odabirom kvalitetnog sustava Emmeti kojeg Vam mi nudimo u jednako kvalitetnoj ugradnji sa već do sada na tisuće četvornih metara ugrađenih podnih grijanja. A potvrda kvalitete je čitav niz zadovoljnih korisnika. 

 

Emmeti Hrvatska

Na samom početku godine, tokom siječnja Emmeti podnom grijanju pridružit će se novih 1000 metara kvadratnih grijačih površina na širem području Hrvatske. Samim time Emmeti u segmentu podnog grijanja nalazi se među tri najzastupljenija proizvođača underfloor heating sistema na domaćem tržištu među kojima je  Rotex i Oventrop.

Emmeti floor kvaliteta

Prema našim iskustvima sva tri proizvođača pružaju zavidan standard kvalitete opreme za podno grijanje od stiropora do inox razdjelnika topline i toplinskih podstanica i sigurni smo ako ste odabrali jedan od navedenih sistema možete računati na stabilan dugogodišniji rad.

Za sve moguće upite stojimo Vam na raspolaganju.