Frigosan podno grijanje

Moderna podna grijanja sa toplovodnim cijevima šire jednu komfornu i ugodnu toplinu i sigurno su djelotvorniji protiv alergije od kućne prašine. Sa podnim grijanjem se uzročnicima alergije, kućnim milbama prašine i plesnjivih gljivica, uzima osnovno sredstvo za život. Prostorije koje griju pomoću podnog grijanja sa toplovodnim cijevima uzrokuju znatno manje alergije ...

Podno grijanje stana 90m2 u Barbatu na Rabu

Datum objave: 29.03.2020
U Barbatu na otoku Rabu postavljeno je novih 90m2 toplovodnog podnog grijanja i time se još jednom potvrdila činjenica da se sve veći broj investitora odlučuje uz klasičnu klimatizaciju na zagrijavanje objekata putem podnog grijanja.

 

 

Sustav se sastoji od pet unutarnjih jedinica koje će služiti za hlađenje i grijanje apartmana u ljetnim mjesecima i u prijelaznom razdoblju. u samoj zimi grijanje će se odvijati putem hidrojedinice i podnim grijanjem. Unutarnje jedinice odabrane su snaga od 2,5 kW, dok je ukupna snaga vanjske jedinice 12,2 kW proizvođača Mitsubishi Electric (više o uređaju).

 

Podno grijanje i klima uređaj

Podno grijanje pogonjeno multi klima uređajem detaljnije smo opisali u našem segmetu klimatizacije. Principjelni prikaz sustava odabranog za ovaj slučaj na otoku Rabu prikazat ćemo na slijedećoj slici:

 

Podno grijanje na klima uređaj

 

Podno grijanje na otoku Rabu

Za eventualne upite obratite nam se s povjerenjem, a za područje otoka Raba slobonde se obratite ovlaštenom partneru:

FRIGOMAX

  • Mundanije 112
  • 51280 Rab
  • mario.debelic@gmail.com
  • Mob. +385 98 184 7349

 

Galerija radova

Pogledajte još nekoliko fotografija toplovodnog podnog grijanja: